Cruiseopplevelsen får du med Danskebåten

Mange reisende velger å reise med StenaLine eller «danskebåten» mellom Oslo og Frederikshavn i Danmark. Enten kombinerer du turen til det danske fastlandet med danskebåten, eller så velger du et fullt 24–36 timers cruiseopphold med alt du trenger for en flott cruiseopplevelse.

cruise

Gjør som over en million andre reisende og ta Stenaline. Det er enkelt å booke din opplevelse til sjøs med Stenaline fra Oslo i Norge til Frederikshavn i Danmark – og det er selvfølgelig reisemålet som har gitt båten sitt kallenavn. Booker du din billett og opplevelser på båten via internett, kan du stikke av med en reise, shoppingmuligheter og flott underholdning til gode priser.

På cruiset venter et deilig opphold for kropp og sjel. Start dagen etter frokost i spaanlegget Pure Nordic Spa på dekk 9. Mens du slapper av med deilig kroppspleie, kan barna ha det «sjov» i det 750 kvadratmeter store badeanlegget. Hva er vel bedre enn å kombinere badstue, såkalte eventyrdusjer, et bad i varmebasseng eller ren avslapning i relax- avdelingen? Her er både store og små garantert fullt velbehag for kropp og sjel.

Ved booking av cruisebilletten kan dere også forhåndsbestille alle måltider på båten. Dere får lavere priser og kan gå til bords ved første bordsetting, om ønskelig. Velg mellom buffetrestauranten eller á la carte-restauranten. Er det småfolk med på følget, er det også mulig å få buffet og á la carte for barn. Middagsbuffeten er inkludert vann, brus, kaffe, te, juice, øl og vin, og du kan bestille alle dine måltider senest dagen før avreise.

Ingen tur uten shopping. Du trenger ikke å gjøre unna shoppingen på forhånd! Skal du med danskebåten, venter mange kvadratmeter taxfreebutikk med et godt utvalg av parfyme, godteri, sjokolade, leker og andre tollfrie varer. Legg handleturen til cruiseoppholdet og spar penger på rabatter og tollfrihet! Handle det du og dere trenger på reisen, og kom hjem med nye artikler til både han, henne og barna. Se reglene på danskebåtens hjemmeside for hvor mye du kan ta med deg hjem av de forskjellige produktene.

Etter hvert som kvelden siger på, er underholdningen kun noen meter unna under cruiseoppholdet. Finn Skageraks beste scene med live-underholdning hver dag. Underholdningen er inkludert i billetten, og her er det noe for hele familien. Finn temacruise og midtukeartister for store og små. Barnas båt regjerer i sommerferien, ogbarna kan oppleve både pirater og trylleshow. Ved skolestart vil ungdommen booke sitt temacruise med partybåten fire dager på rad med forskjellige flotte artister. Senere på høsten kan du reise tilbake i tid med discocruise og «back to the 90´s». Liker du country eller danseband, finner du også temacruise i november og desember – perfekt for det perfekte julebordet. September til november står også artister som Rune Rudberg på scenen under den såkalte Midtuken. På Stena Line finner alle sine artister.

Velger du cruise med skipet Stena Danica, kan du også få «online cinema» med i pakken. Hva er vel bedre for barna enn å gå på kino til sjøs? Eller hva med kino for to med kjæresten? Du er garantert en god opplevelse med danskebåten!