Dra på seiltur 

Seiling er ikke noe som alle tenker på som et alternativ til ferie. Det enkleste er som oftest å bestille seg en flybillett og et hotellrom, og ellers bruke ferien på å utforske det landet man er i. Seilferie er nå blitt noe som er mulig og tilgjengelig for alle, uansett om man kan seile selv eller ikke. En seilferie vil være med å skape noen utrolig flotte minner for de som er med på turen.  

Seiling i Kroatia

Kroatia er et land som er kjent for mye, blant annet for de flotte badestrendene og den utrolig fine naturen. I Kroatia finner man for eksempel flere naturreservater som viser naturen fra sin beste side. En ny måte å besøke Kroatia på, er med seilbåt, og det kan blant annet gjøres via moresailing.no. Gjennom selskapets nettside har hvem som helst mulighet til å gå inn og bestille sin egen seilferie. Seilferien går ut på at man får plass på en seilbåt, og man er ute og seiler i et bestemt antall dager. En av seilpakkene i Kroatia er satt opp med syv dagers seiling, og frokost og lunsj er inkludert i prisen. Det er garantert en god opplevelse å ha med seg egen skipper og reiseguide på turen, slik at man er sikker på at man får sett det aller beste som landet har å by på.

Podgora i Kroatia

Seiling i Karibien

MoreSailing tilbyr ikke bare seilturer i Kroatia, men også i Karibien. Seilturene som er mulige å bestille i Karibien, foregår i vinterhalvåret. Ønsker man å reise til Karibien, kan man være med på en av de oppsatte seilturene, men det er også mulig å leie egen båt og ta turen på egenhånd. Fordelen med de oppsatte seilturene er at man er garantert at det er en guide med på turen. Når en guide er med på turen, er det jo helt sikkert at man får se mange av de kjente severdighetene som finnes i landet. Seilturene i Karibien strekker seg over tolv dager, og de som er med på båten, får blant annet servert både frokost og middag. Både håndklær og sengetøy er også inkludert i prisen, og er på plass i båten før avreise. En slik seiltur er virkelig lagt til rette for at man skal få slappet av og kan nyte ferien på best mulig måte.

Leie av seilbåt

Hvis man selv ønsker å seile båten, så er det også mulig å gjennomføre. Gjennom MoreSailing får man leid egen seilbåt, både i Kroatia og i Karibien. Det er bare stilt ett krav til leie av seilbåt, og det er at minst én person på båten har en form for nautiske ferdigheter. MoreSailing har vanligvis bare én base i landet, men de har også flere samarbeidspartnere som driver med det samme, slik at seilbåten eventuelt kan seiles ut fra en annen destinasjon i landet. Det er utrolig enkelt legge til rette for en utrolig flott seilferie selv. Så er det bare én ting man må huske, og det er å ta med kamera!