Spar penger på nett

TræbåtDet å kjøpe båt kan være en dyr opplevelse så da kan det være greit å spare penger der man kan spare. Her er noen tips!

Tiden er kommet, du er klar til å skaffe deg drømmebåten, en Oceanmaster 720 WA og med den kommer det en masse ekstra utgifter, som penger til båtplass, vedlikehold og drivstoff. Båten vil sørge for mange gode opplevelser på sommerene fremover, og den varer lengre så lenge du sørger for godt vedlikehold. Da kan det være greit å spare inn noen kroner andre steder på budsjettet, og vi gir deg tipsene.

  1. Du kan handle bilutstyr som bildekk på nettet, for eksempel på Dekk365. Ved å sammenligner priser kan du finne gode tilbud og fordeler.
  2. Sjekk over alle forsikringene dine til hus, båt og bil. Ved å sjekke dem på nettet vil du kunne finne gode tilbud og du kan spare store penger.
  3. Vær bevisst på hvor du handler matvarene. Hvilke kjeder kommer billigst ut av det det på matbørsen? Følg med på tilbudskatalogene og handle stort når det er opp til 40%-50% avslag på mat, rengjørings og hygieneartikler.
  4. Har du de billigste abbonementene på treningsenteret, hos teleoperatøren og i banken din?
  5. Handle brukt på nettet eller på loppemarked. Dette gir deg muligheten til å byge opp en unik og interessant stil.

Er du interessert i å ha en del utstyr i båten, er det smart å kjøpe det samtidig som båten, da de som regel er priset mye lavere. Det finnes også mulighet til å spare penger på båtutstyr om man handler det på nett, enkelte ting kan også finnes i butikker som selger utstyr til biler. For eksempel det du trenger til å rengjøre båten med, her kan man bruke det samme som man bruker til biler. Teknisk utstyr som for eksempel VHF er også å finne i nettbutikker som selger bilutstyr. Det kan være en fordel å ha en del verktøy til båten også, hvilket du også kan finne i nettbutikker.

Det finnes med andre ord mange steder du kan spare penger og alle penger spart er penger du kan kose deg med på båten i sommer!