En gave som både er lærerik og gir mye moro

Som bryllupsgave er det normalt å gi penger, siden det kan koste ganske mye å arrangere et bryllup med alt som hører med. Penger vil brudeparet garantert få bruk for, og det er ofte ikke så lett å velge en gave siden det er så mye flott å velge blant. Mange er redde for at gaven ikke vil falle i smak, eller at brudeparet bare vil lagre den i en kjellerbod og aldri bruke den.

Gavekort kan fungere på en lignende måte, da kan nemlig mottakeren selv velge noe som vil falle i smak. Et annet alternativ er også et opphold på et hotell, eller en reiseopplevelse. Gi bort en opplevelse hvis du kjenner personen som skal få den godt, kanskje etter å ha fått nyss om at mottakeren lenge har ønsket seg en slik opplevelse.

Et hett tips som en original gave kan være å gi bort nærkontakt med delfiner, noe som tilbys i flere seriøse dyrehager, som i Dubai og Karibia. Delfiner er et av de få dyrene som virkelig ser ut til å nyte kontakt med mennesker, og disse enestående dyrene er det en flott opplevelse å komme tett innpå. Vanligvis vil også de som er med på opplevelsen få mye info om hvordan dyrene lever ute i det fri, og hvordan man best kan ta vare på dem og deres naturlige habitat.

Det å få nærkontakt med dyr er en opplevelse mennesker kan ha stor glede av, og ofte vil slike opplevelser være en vekker og kanskje tenne en gnist i dem til å gjøre mer for miljøet. Slik sett kan opplevelsen gjøre et uutslettelig inntrykk og gi dem et minne for livet, noe penger ofte ikke kan gjøre.

Det går an å komme tett på klodens største pattedyr med hvalsafari fra båt i Norge

Hvalsafari er mulig å bli med på flere steder i Norge, og det å få en hvalsafari som gave fra en glad giver kan fort bli til noe helt ekstraordinært. De fleste som har vært med på hvalsafari sier selv etterpå at det er en uforglemmelig opplevelse, og det er flere grunner til det.

Hvalene er blant de eldste pattedyrene som har eksistert på jorden, siden det er rimelig å anta at det ble liv i havet før det kom opp på landjorden. Det å se disse dyrene på nært hold gir derfor de fleste en følelse av ærefrykt og respekt for naturen.

Hvalene er også dyr som ser ut til å ikke ha det veldig travelt. Mange har akvarier hjemme fordi det gir dem en følelse av ro å se fisker svømme ubekymret rundt, og det samme gjelder for hvaler. Slike enorme skapninger veier veldig mye, derfor kan de ikke foreta brå bevegelser slik små dyr kan, og det er ofte beroligende å se dem svømme dovent og tilsynelatende vektløst gjennom vannet.

Hvalene kan også være svært nysgjerrige dyr, og ser de en båt vil de noen ganger komme nærmere for å undersøke. Det å bli oppsøkt av slike majestetiske dyr føles veldig spennende, og det å se spruten stå til værs fra pusteåpningen og høre lyden av pustingen gjør også et sterkt inntrykk.