Seiling i Oslofjorden

Båtlivet er ikke for alle, men det er utrolig mange som sverger til å anskaffe seg en egen båt og virkelig oppleve det avslappende livet på havet. Det er mange land som har et godt rykte på seg for å være et flott sted å seile.

Det ikke mange tenker på, er at det er fullt mulig å gjøre dette i sitt eget hjemland også, som for eksempel i Oslofjorden.

Opplev fjorden

Norge er et land som har en mengde fjorder, som virkelig viser naturen fra sin beste side. Midt på vinteren så er det kanskje ikke fjordene som frister mest, men på sommertid så er det virkelig mye vakkert å få med seg. Det er selvfølgelig flere måter å oppleve fjorden på, og det er mange steder i Oslofjorden som man bør utforske. Indre Oslofjord har mange kriker og kroker som kan være spennende å oppleve fra en seilbåt. Det er også å anbefale at man tar flere turer, for man vet jo ikke om man rekker å få med seg alt den første gangen.

Oslo hamn

Seil med firmaet

Det er flere ulike selskaper som driver med seilturer i Oslofjorden og man kan blant annet bestille en seiltur for firmaet også. Det er jo noen ganger slik at det er hyggelig å spandere noe på sine ansatte, og ta dem med på en litt annerledes aktivitet. En seiltur er jo noe som ikke alle har opplevd tidligere, så det vil trolig falle i smak hos mange. Den ene seilbåten som kan leies i Oslofjorden, har plass til opptil 10 personer, og passer helt utmerket for mindre firmaer. Det er også mulig å leie den privat hvis man for eksempel ønsker å ta en annerledes tur med vennegjengen. På seilturen er det mulig å få tilrettelagt både mat og drikke for alle ombord, slik at det blir en best mulig opplevelse. Ønsker man noe mer enn en seiltur, er det også mulig å tilrettelegge for andre aktiviteter, slik som fisking. Seilturen kan bestilles både på dagtid og på kveldstid, og seilturen starter på Aker brygge i Oslo.

Lær deg å seile

Etter å ha vært med på noen seilturer i Oslofjorden, så er det godt mulig at man kjenner på at man ønsker å prøve ut dette selv. Det er selvfølgelig oppnåelig, da det er mange selskaper som holder ulike former for seilkurs. Ønsker man å lære hvordan man seiler, og hvordan man kan få en best mulig seiltur, så er det lurt å melde seg på et slikt kurs. En morsom måte å gjøre dette på er å melde seg på en slags workshop på en seilbåt. Alle som er med på båten, får ulike oppgaver av kapteinen, og det er helt essensielt at man gjennomfører oppgavene. Dette er en også en flott aktivitet for kollegaer på en arbeidsplass dersom man ønsker å knytte de ansatte mer sammen. Søk på Internett med søkeordene «seilbåt, utleie, Oslofjorden», så får du opp mange firmaer som leier ut seilbåter til ulike anledninger.